De voordelen van Uber

De laatste jaren is Uber een van de meest succesvolle bedrijven die er bestaat. Het is in razend tempo gegroeid en mensen overal ter wereld maken gebruik van de handige taxi app. Maar hoe heeft dit zich zo snel kunnen ontwikkelen? En waarom stappen mensen liever bij een vreemdeling in de auto dan bij een taxichauffeur die al zijn licenties heeft? Er zijn een aantal redenen voor, die we je allemaal uitgebreid gaan vertellen.

[IMAGE=d70uI4fIv3pp.jpg]

Allereerst is het natuurlijk enorm makkelijk. Omdat je zelf de app downloadt kun je al jouw gegevens invoeren en worden zelfs betalingen direct gedaan. Je kunt, net als bij jeEigenTaart alles invullen zoals makkelijk is voor jou. Tevens is er altijd wel een chauffeur in de buurt waardoor je niet lang hoeft te wachten, zoals bij een traditionele taxi soms nog wel eens het geval wil zijn. Maar, wat zijn nog meer de voordelen? Je ziet ze hier op een rijtje:

[IMAGE=bQfVzQbDViOp.jpg]

Gebruiksgemak en flexibiliteit

De handigheid van de app op je telefoon en hoe makkelijk deze te bedienen is mag zeker niet onderschat worden. Omdat deze met al je gegevens is gesynchroniseerd is een rit zo aangevraagd. De betaling wordt gelijk gedaan waardoor je ook geen gedonder met fooien of wisselgeld hebt. Nog beter, je zult nooit meer lang onnodig hoeven wachten, want je kunt exact zien hoe ver de chauffeur bij je vandaan is verwijderd.

Zelf kiezen welke chauffeur

Elke rijder die voor Uber actief is heeft een profiel met foto waarop je beoordelingen van anderen kunt zien. Als iemand dus geen goede diensten aflevert, is dit voor iedereen te zien. Logisch gevolg is dat minder mensen mee zullen willen rijden. Je kunt er dan voor kiezen om te wachten op de volgende rijder die je kan meenemen.

Geen gedoe met betalingen

Het is enorm makkelijk dat gelijk via de app kunt betalen. Je selecteert een betaalmethode die je graag wilt gebruiken en vervolgens wordt hiermee de transactie gedaan. Zo krijg je nooit problemen als er verkeerd gereden wordt en valt er over de prijs niet te twisten. Dit scheelt een hoop ellende die je vast wel eens hebt meegemaakt in een normale taxi. Uber voorkomt dit.

Bellen is niet meer nodig

Voor menig klassieke taxi zul je moeten bellen. Dit is soms lastig, je zult niet altijd iemand direct aan de lijn krijgen, of het is moeilijk om je exacte locatie door te geven. Met Uber zul je van geen van al deze ongemakken last hebben. Omdat de app met een nauwkeurige locatie weergave werkt, weet de chauffeur altijd precies waar deze je op zal moeten pikken. Daarnaast hoef je niet te bellen, alleen als er een probleem of iets dergelijks is.

shesha